.

Dag van de Stadslandbouw Publieksdag op 6 Juni

Naast het congres en een excursiedag, wordt op zaterdag 6 Juni 2015 de 3e Dag van de Stadslandbouw Publieksdag georganiseerd. Tijdens de Publieksdag vinden er overal in het land activiteiten plaats, waarbij lokale en regionale stadslandbouw initiatieven zich kunnen presenteren. Stadsbewoners kunnen zo kennis maken met stadslandbouw projecten in en om hun stad en stilstaan bij vragen als: Wat is stadslandbouw nu precies? Hoe krijg ik stadslandbouw producten in huis? En hoe kan ik als bewoner zelf meedoen (bijvoorbeeld als vrijwilliger)?

Verschillende activiteiten

Boeren, ondernemers en overige initiatiefnemers kunnen heel uiteenlopende activiteiten voor de publieksdag opgeven. Dit kan zijn een open dag, maar ook een proeverij, (streek)markt, meewerkdag, lezingen, workshops, een discussiebijeenkomst, filmprogramma of een combinatie hiervan behoren tot de mogelijkheden. Alle activiteiten tijdens de publieksdag zijn gratis toegankelijk.

Aanmelden Initiatief

De activiteiten worden landelijk gepromoot via de website van de Dag van de Stadslandbouw en in verschillende landelijke media. Promotie in stad en regio (bijvoorbeeld een berichtje in de lokale media) vindt plaats door de initiatiefnemers zelf. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos opgeven via onderstaand formulier.

Lees voor de inschrijving ook de voorwaarden goed door.

 

U kunt uw activiteit hier binnenkort aanmelden.

Ga naarInschrijven Dag van de StadsLandbouw - PUBLIEKSDAG 2015

naar boven to top